Over ons

Welkom bij Recon Damage, uw betrouwbare partner in het reconditioneren van gebouwen en installaties na brand- en waterschade. Recon Damage biedt een uitgebreide dienstverlening aan bij allerhande schadegevallen.

2
Recon At Work
Recon At Work
Recon At Work
Recon Damage

Sinds de oprichting in de jaren 80, bieden wij tot op heden actief als familiaal bedrijf een brede waaier aan dienstverlenende activiteiten. Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten. Als erkend specialist treden wij op bij zowel residentiële – als industriële calamiteiten.

 

De interventies kaderen in brandschades, waterschades, stormschades, asbestvervuiling, … ! Wij bieden de 1ste dringende hulp. Wij doen saneringsopdrachten. Wij herstellen terug naar oorspronkelijke staat. Wij zijn bovendien een volwaardig bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in alle facetten van (herop)bouw. Alle werken voor zowel uitvoering als opvolging gebeuren 100% in eigen beheer. Wij werken vanuit 4 vestigingen over gans België nl. Vlaanderen, Brussel als Wallonië. Als multidisciplinair bedrijf met méér dan 80 werknemers en 1500 interventies per jaar zijn we 1 van de belangrijkste spelers op de markt.

Header
Header
Header
RECON Group

Recon Damage maakt deel van een grotere familiale groep onder leiding van de familie Huys nl. RECON Group. RECON Group is een commerciële verzamelnaam van 4 bedrijven die sinds hun oprichting in de jaren 80 actief zijnop 4 verschillende markten.

  • Recon Damage: sanering én herstel
  • Recon Bouw: totaalaanneming
  • ASCOT: projectontwikkeling
  • Cleandienst: schoonmaak

Recon Group mag zich terecht als de meest complete dienstverlener benoemen, met reeds meer dan 40 jaar ervaring op de teller! Met activiteiten in zowel algemene totaalaanneming, projectontwikkeling en schadesaneringen & herstel en algemene schoonmaak biedt de groep heel wat diensten aan die zich richten naar zowel particulieren, over heden als andere professionals.We nemen u graag mee in het ontstaan & de evolutie van onze groep, en zoomen in op elk van de activiteiten afzonderlijk.

Waarom kiezen voor Recon Damage?

Bij Recon Damage hebben we een groot team van experts dat dag en nacht klaarstaat voor onze klanten, overal in België. Onze uitgebreide ervaring en ons veelzijdige aanbod aan diensten maken ons uniek ten opzichte van onze concurrenten. Door niet alleen te reinigen, maar ook volledige renovaties aan te bieden, kunnen wij u een totaaloplossing bieden die u tijd en zorgen bespaart.

Recon Damage in cijfers

0

Met een team van 87 toegewijde medewerkers zetten wij ons in voor optimale technische reinigingsoplossingen.

0

Met trots hebben we meer dan 1500 succesvolle projecten uitgevoerd vorig jaar, met aandacht voor precisie en kwaliteit.

0

Met onze expertise zijn we actief in meer dan 300 gemeentes, waar we hoogwaardige technische reinigingsdiensten leveren.

0

Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector, bieden wij betrouwbare en deskundige technische reinigingsdiensten aan onze klanten.

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map