Recon Damage

Restoration Services

Foto Dak Met Blauwe Hemel
Indstrie Reiniging IMG 2598
Indstrie Reiniging DSCN9128
Renovaties 7B
Renovaties 12J
Indstrie Reiniging IMG 2616
Indstrie Reiniging IMG 20200724 WA0041

Onze diensten

Bekijk hier onze diensten. We bieden uitgebreide oplossingen voor zowel particulieren als industriële projecten.

Oplevering Appartement 2.3 Renovaties 12J

Renovatie & bouw

Onze ongeëvenaarde expertise komt volledig tot uiting in de totaalrenovaties die wij aanbieden na brand- en waterschade. Vanaf het moment van reiniging tot de laatste penseelstreek van de renovatie, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid in eigen huis. Door onze diepgaande kennis van de bouwsector kunnen we niet alleen efficiënt opruimen en schoonmaken, maar ook een naadloze overgang maken naar het herstelproces. Dit betekent dat klanten niet te maken krijgen met externe partijen in plaats daarvan vertrouwen ze op ons toegewijde team voor een alles omvattende oplossing. Of het nu gaat om structurele reparaties, esthetische vernieuwingen of functionele verbeteringen, wij zorgen voor een complete en doeltreffende renovatie, waarmee we gebouwen nieuw leven inblazen na ingrijpende schade.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

Recon Damage in cijfers

0

Met een team van 87 toegewijde medewerkers zetten wij ons in voor optimale technische reinigingsoplossingen.

0

Met trots hebben we meer dan 1500 succesvolle projecten uitgevoerd vorig jaar, met aandacht voor precisie en kwaliteit.

0

Met onze expertise zijn we actief in meer dan 300 gemeentes, waar we hoogwaardige technische reinigingsdiensten leveren.

0

Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector, bieden wij betrouwbare en deskundige technische reinigingsdiensten aan onze klanten.

Recon damage Partners

Bij Recon Damage hebben we sterke samenwerkingsverbanden met vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen. Hieronder vindt u enkele van onze partners.

AG Logo
Dvv Logo
Kbc Logo
Nn Group
AXA Logo.svg
Belfius
Vanbreda – Logo 1
Ethias Logo.svg
Q&O
Dhondt
Allianz
Baloise Logo 2022
Corona Direct Logo
Logo Homeras Desktop