HVAC Reiniging - Recad Services

Als vooraanstaand bedrijf in technische reinigingen, gaan wij verder dan het leveren van diensten; wij bieden expertise, betrouwbaarheid en op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw installaties steeds in optimale staat verkeren.

IMG 20230530 WA0046

Gespecialiseerd in technisch onderhoud en specifieke reinigingswerken.

Bij Recon Damage begrijpen we als geen ander hoe cruciaal een efficiënte en schone werkomgeving is voor het soepel functioneren van uw industriële processen.

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met diepgaande kennis van technische reinigingen in diverse sectoren. Of het nu gaat om de farmaceutische, voedingsmiddelen-, chemische industrie of andere sectoren, wij hebben de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Op maat oplossingen

Wij leveren niet alleen technische reinigingsdiensten, maar ook op maat gemaakte oplossingen. Van grondige reinigingstechnieken zoals osmose, stoomreiniging en droogijsstralen tot het reconditioneren van technische installaties, evenals technisch en mechanisch onderhoud. Met de juiste tools en expertise staan we klaar om uw bedrijf te ondersteunen.

Bij Recad Services streven we ernaar uw bedrijf te laten excelleren door een schone, veilige en efficiënte werkomgeving te creëren. Neem contact met ons op voor een partnerschap dat gebaseerd is op expertise, betrouwbaarheid en toewijding aan uw succes.

Ons zusterbedrijf Recad

Om deze doelstellingen te verwezenlijken, heeft Recon Damage een zusterbedrijf opgericht dat zich specifiek richt op deze diensten. Ontdek meer over Recad.

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map