Industriële sanering

Ons ervaren team staat klaar om uw industriële ruimtes en apparatuur grondig en efficiënt te demonteren en reinigen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project. We begrijpen dat een schone en goed onderhouden werkomgeving cruciaal is voor de veiligheid, efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf.

Indstrie Reiniging DSCN9128

Afbraak- en ontmantelingswerken

Onze ontmantelingsdiensten zijn ontworpen om uw industriële installaties veilig en zorgvuldig te demonteren. We bieden:

  • Volledige Demontage: Van zware machines tot complexe productielijnen, wij demonteren alles met precisie en zorg.
  • Selectieve Ontmanteling: Indien nodig kunnen we specifieke onderdelen of secties demonteren zonder de rest van uw faciliteit te verstoren.
  • Milieuvriendelijke Verwerking: We zorgen voor de juiste verwerking en recycling van materialen, met respect voor alle milieuvoorschriften.

Industriële reinigingswerken

Naast ontmanteling bieden we uitgebreide reinigingsdiensten aan om uw industriële omgeving schoon en operationeel te houden. Onze reinigingsdiensten omvatten:

  • Dieptereiniging: Grondige reiniging van alle oppervlakken, apparatuur en infrastructuur om vuil, vet en andere verontreinigingen te verwijderen.
  • Specialistische reiniging: Gebruik van gespecialiseerde technieken en middelen om hardnekkige vervuilingen en industriële resten te verwijderen.
  • Regelmatige onderhoudsreiniging: Periodieke reinigingsdiensten om uw faciliteit constant schoon en veilig te houden.

Sanering gebouwen

Industriële gebouwen die getroffen zijn door roet- en brandschade ondergaan een grondige reinigingsprocedure om de schade te herstellen en de werkomgeving veilig te maken. Dit proces omvat het verwijderen van roet en as van oppervlakken, het reinigen van ventilatiesystemen om rookgeuren te elimineren, en het desinfecteren van alle getroffen gebieden om bacteriën en schimmels te verwijderen. Gespecialiseerde reinigingsmiddelen en -apparatuur worden gebruikt om een grondige reiniging te garanderen, terwijl de veiligheidsnormen strikt worden nageleefd. Dit helpt bij het herstellen van de functionaliteit van het gebouw en het creëren van een veilige werkomgeving voor het personeel.

Sanering machines en elektronica

Industriële machines en elektronica die zijn getroffen door roet- en brandschade vereisen een zorgvuldige reinigingsprocedure om hun functionaliteit te herstellen en mogelijke schade te minimaliseren. Deze reiniging omvat het verwijderen van roet en as van oppervlakken, het reinigen van interne componenten en elektronica en het controleren op eventuele beschadigingen of corrosie. Gespecialiseerde reinigingsmiddelen en -methoden, zoals droogijsstralen of ultrasoon reinigen, worden gebruikt om vuil en roet effectief te verwijderen zonder verdere schade aan te richten. Na de reiniging worden de machines en elektronica grondig geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze veilig en correct functioneren voordat ze weer in gebruik worden genomen.

Sanering van HVAC systemen

Via ons dochteronderneming Recad Services ondergaan de ventilatie – en HVAC systemen die getroffen zijn door roet- en brandschade een grondige reinigingsprocedure om de luchtkwaliteit te herstellen en de veiligheid te waarborgen. Dit proces omvat het reinigen van luchtkanalen, ventilatorbladen en filters om roet, as en andere verontreinigingen te verwijderen die tijdens de brand zijn opgebouwd. Gespecialiseerde reinigingsapparatuur, zoals borstels en vacuümsystemen, worden gebruikt om grondig te reinigen zonder verdere schade aan te richten aan de ventilatieapparatuur. Na de reiniging worden de systemen getest om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en veilig functioneren voordat ze weer in gebruik worden genomen, waardoor een gezonde en schone werkomgeving wordt gegarandeerd.

Projectaanpak

Bij elk project beginnen we met een grondige analyse van uw behoeften en de situatie ter plaatse. We stellen een gedetailleerd plan op dat rekening houdt met alle aspecten van de ontmanteling en reiniging. Vervolgens voeren we de werkzaamheden uit volgens dit plan, met constante monitoring en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het werk voldoet aan onze hoge normen.

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map