Brandschade

2
 • IMG 20180816 131125
  IMG 20180816 131125

  Totaaloplossing van A tot Z

Gerelateerde projecten

 • Renovaties 2A
  Renovaties 2A
 • Renovaties 3C
  Renovaties 3C
 • Renovaties 6A
  Renovaties 6A
 • Waarom kiezen voor Recon damage

  Flexibiliteit

  Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

  Uitgebreide dienstverlening

  Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

  Team van specialisten

  Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

  Actief in geheel België

  Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

  We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

  Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

  Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
  Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
  Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

  Location Map