Peeling

Brandschade kan grote impact hebben op uw eigendommen, waarbij niet alleen zichtbare schade, maar ook roet en rook diep in ruwe en gestructureerde oppervlakken trekken.

Peeling 1

Grondige reiniging na brandschade met peeling pasta

Brandschade kan grote impact hebben op uw eigendommen, waarbij niet alleen zichtbare schade, maar ook roet en rook diep in ruwe en gestructureerde oppervlakken trekken. Traditionele reinigingsmethoden kunnen vaak niet effectief zijn bij het verwijderen van deze hardnekkige resten. Bij Recon Damage bieden wij een innovatieve oplossing: het gebruik van reinigingspasta, ook wel bekend als peeling pasta, om deze oppervlakken weer schoon te krijgen.

Wat is peeling pasta?

Peeling pasta is een speciale reinigingstechniek die ideaal is voor het aanpakken van hardnekkig vuil op oppervlakken met veel structuur, zoals baksteen, natuursteen en onregelmatige houtoppervlakken. Deze techniek werkt door het aanbrengen van een dikke pasta op het vervuilde oppervlak. Nadat de pasta is opgedroogd, wordt deze als een flexibele film verwijderd, waarbij het vuil wordt meegenomen.

Hoe werkt het?

  • Aanbrengen van de Pasta: Onze deskundige technici brengen de reinigingspasta zorgvuldig aan op het beschadigde oppervlak, waarbij alle hoeken en naden bedekt worden.
  • Drogen: De pasta wordt enige tijd gelaten om volledig uit te harden. Tijdens het droogproces absorbeert de pasta het vuil en de roetresten diep uit de structuur van het oppervlak.
  • Verwijderen: Zodra de pasta droog is, wordt deze eenvoudig afgetrokken. De pasta komt los in één stuk en neemt het vuil mee, waardoor een schoon en hersteld oppervlak achterblijft.

Voordelen van peeling pasta

  • Grondige Reiniging: De peeling pasta dringt door tot in de kleinste poriën en structuur van het oppervlak, waar andere methoden niet bij kunnen.
  • Beschermend: Deze techniek is zacht voor het materiaal, waardoor het ideaal is voor gevoelige of historische oppervlakken.
  • Restvrij: Na het verwijderen van de pasta blijven er geen resten achter, wat resulteert in een volledig gereinigd oppervlak.
  • Snel en Efficiënt: De pasta kan snel en effectief worden toegepast, waardoor de tijd van herstel na brandschade wordt verkort.

Contacteer ons

Heeft u te maken met brandschade en zoekt u een efficiënte manier om ruwe oppervlakken schoon te krijgen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze peeling pasta techniek en hoe wij u kunnen helpen uw ruimte weer in topconditie te brengen.

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map