Bouwdroging

We hebben toestellen die uitgerust zijn met een vochtigheidsmeter om te voorkomen dat de vochtigheid in de lucht te laag zou worden. Al onze toestellen zijn voorzien van de nodige veiligheden. Indien de temperatuur in de te drogen ruimte te laag (onder de 15°C) of te hoog (boven de 30°C) is, valt het systeem automatisch uit.

Bouwdrogers Photo 1

Apparatuur

Onze apparaten bestaan in diverse afmetingen en gewichten. Er is altijd wel een toestel dat op een eenvoudige manier te plaatsen is. Al onze toestellen werken geluidsarm.

Wij zorgen voor:

 • De levering: levering en ophaling door een specialist in bouwdroging.
 • Gratis advies: gratis advies voor de plaatsing van het juiste toestel ter plaatse op de werf.
 • Gratis vochtmeting: Vochtmeting door een specialist op diverse fases van de droging.
 • Compacte, lichte en super krachtige toestellen.
 • Eco stand: Sommige van onze toestellen zijn voorzien van een eco-stand. Deze stand zorgt ervoor dat het toestel automatisch in fasen droogt en vermindert het verbruik aan elektriciteit met de helft.
 • Pompsysteem: Onze bouwdrogers zijn uitgerust met een pompsysteem zodat het plaatsen van kuipen overbodig wordt.

Onze specialiteit

Drogen van spouwmuren, zwevende vloeren, platte daken. Dergelijke problemen zijn niet op te lossen met traditionele bouwdroging. Hiervoor zijn speciale apparaten beschikbaar. Ook voor droging in ruimtes tot -18°C hebben we de geschikte droger.

Op zoek naar een bouwdroog oplossing?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Gerelateerde projecten

 • Bouwdrogers Photo 3
  Bouwdrogers Photo 3
 • Waarom kiezen voor Recon damage

  Flexibiliteit

  Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

  Uitgebreide dienstverlening

  Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

  Team van specialisten

  Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

  Actief in geheel België

  Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

  We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

  Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

  Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
  Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
  Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

  Location Map