Ontgeuring

Een brand kan naast zichtbare schade ook zorgen voor een doordringende en hardnekkige geur die zich diep in materialen nestelt. Deze geur kan langdurig aanwezig blijven en de leefbaarheid van de ruimte ernstig beïnvloeden.

Water,Is,Sprayed,On,A,Black,Background.

Frisse lucht in een herstelde ruimte

Een brand kan naast zichtbare schade ook zorgen voor een doordringende en hardnekkige geur die zich diep in materialen nestelt. Deze geur kan langdurig aanwezig blijven en de leefbaarheid van de ruimte ernstig beïnvloeden. Bij Recon Damage begrijpen we de impact van brandgeur en bieden we een effectieve oplossing: ontgeuring met ozon.

Ozon – Ontgeurder 1 (2)
Ozon – Ontgeurder 1 (2)

Hoe werkt ontgeuring met ozon?

Ozon is een krachtig oxidatiemiddel dat organische geuren op moleculair niveau afbreekt. Wanneer ozon wordt ingezet in een door brand getroffen ruimte, reageert het snel met rookdeeltjes en andere verontreinigende stoffen, waardoor de bron van de geur wordt geëlimineerd. Dit proces zorgt ervoor dat de lucht weer fris en schoon wordt, zonder de noodzaak van agressieve chemicaliën.

Voordelen van onze ozonapparatuur

  • Effectief en grondig: Ozon dringt door in moeilijk bereikbare plaatsen en behandelt zowel de lucht als de oppervlakken.
  • Milieuvriendelijk: Ozon vervalt snel in zuivere zuurstof, waardoor er geen schadelijke residuen achterblijven.
  • Tijdbesparend: In tegenstelling tot traditionele schoonmaakmethoden, kan ozonbehandeling de tijd voor ontgeuring aanzienlijk verkorten.
  • Veilig en eenvoudig in gebruik: Onze ozonapparaten zijn gebruiksvriendelijk en ontworpen om veilig te opereren in diverse omgevingen.
  • Verhuur van Ozonapparatuur: Bij RECON verhuren we hoogwaardige ozonapparaten die speciaal zijn ontworpen voor het verwijderen van hardnekkige geuren na brand.
  • Ondersteuning en advies: Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het gebruik van de apparatuur en om al uw vragen te beantwoorden.
  • Betaalbare tarieven: Wij bieden competitieve verhuurtarieven, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor ontgeuring.

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u te maken met een onaangename geur na een brand en zoekt u een effectieve oplossing? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze ozonapparatuur en verhuurdiensten. Wij helpen u graag uw ruimte weer fris en leefbaar te maken.

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map