Lekdetectie

Recon Drying Solutions maakt gebruik van diverse beproefde, wetenschappelijke technieken zoals akoestische lekdetectie, thermografie, endoscopie en smokedetectie. Door toepassing van een combinatie van deze technieken kunnen onze specialisten de plaats van een verborgen lekkage snel, kostenbesparend, nauwkeurig en met minimale schade aan wanden en vloeren vaststellen.

Professional,Gas,Heating,Technician,With,Natural,Gas,Detector,Device,In

Onderschat een lek niet

Een schade als gevolg van lekkende leidingen mag niet onderschat worden. Via een lek van bijvoorbeeld 0,5mm kan 20 liter water per uur wegvloeien. Zelfs als een lekkende leiding wordt opgespoord, kan het achterhalen van de oorzaak aanzienlijke kosten en overlast met zich meebrengen. Maar al te vaak worden muren en vloeren onnodig beschadigd en is er geen garantie dat de oorzaak van de lekkage ook daadwerkelijk wordt gevonden.

Snelle en nauwkeurige aanpak

Recon Damage zorgt niet alleen voor minimale overlast voor de klant, maar beperkt tevens de kosten voor materiaal in verband met herstel van de lekkage.

Voordelen van lekdetectie

  • Een oplossing zonder hak- en breekwerk.
  • Beperking van onderzoekskosten.
  • Verkorting van de hersteltijd.
  • Verminderd waterverlies.
  • Voorkomen van gevolgschade.
  • Minimale overlast.
  • Een correcte rapportage en passende herstelwerkzaamheden (droging en reparatie).
  • Wij bieden een gedetailleerd verslag voor de verzekeraar. Het betreft een duidelijk rapport met foto’s en alle informatie waarin wij een betrouwbare en nauwkeurige diagnose stellen.

Op zoek naar een oplossing voor uw lek?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Recon damage

Flexibiliteit

Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

Uitgebreide dienstverlening

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Team van specialisten

Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Actief in geheel België

Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

Location Map