Renovatie & bouw

Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

Renovaties 12J
Renovaties 12K
Renovaties 12K
Renovaties 12K
Onze bouw-expertise

Onze ongeëvenaarde bouw-expertise komt volledig tot uiting in de herstel – en heropbouwwerken die wij aanbieden na brand- en waterschade. Ons sleutel-op-de-deur principe biedt de klant een oplossing van de 1e opkuis tot de laatste verfwerken. Door onze diepgaande kennis van de bouwsector kunnen we niet alleen efficiënt opruimen en schoonmaken, maar ook een naadloze overgang maken naar het herstelproces.

Renovaties 12G
Renovaties 12G
Renovaties 12G
Alles in 1 hand

Dit betekent dat klanten niet te maken krijgen met externe partijen; in plaats daarvan vertrouwen ze op ons toegewijde team voor een allesomvattende oplossing. Of het nu gaat om structurele reparaties, esthetische vernieuwingen of functionele verbeteringen, wij zorgen voor een complete en doeltreffende renovatie, waarmee we gebouwen nieuw leven inblazen na ingrijpende schade. In combinatie/samenwerking met ons zusteronderneming Recon Bouw zijn wij de meest performante speler op de Belgische schademarkt.

Onze troeven

 • 40 jaar ervaring

  Recon Damage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector en leverde reeds meer dan 7000 woningen en renovaties succesvol op.

 • Klasse 8 bouwbedrijf

  Recon Bouw haalde zijn erkenning als klasse 8 bouwbedrijf en mag zich tot de grootste bouwbedrijven van België rekenen.

 • Team van specialisten

  Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval.  Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

 • Actief in héél België

  Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is Recon Damage actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

 • Waarom kiezen voor Recon damage

  Flexibiliteit

  Recon Damage is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar en inzetbaar. Recon Damage heeft als troef dat ze altijd bereikbaar zijn en op heel korte tijd kan optreden. Onder leiding van hoog gekwalificeerd projectmanagement kan Recon een juist schadebeeld in kaart brengen en snel actie ondernemen.

  Uitgebreide dienstverlening

  Recon Damage is niet alleen actief in de markt van reconditioneren na calamiteiten maar heeft ook een groot aanbod binnen de bouwsector met renovatie -, herstelling – en nieuwbouwactiviteiten.

  Team van specialisten

  Recon Damage stelt haar ervaring en kennis ter beschikking voor elk slachtoffer (particulier of bedrijf) van een schadegeval. Een team van 100% eigen mensen bieden u hulp en proberen deze ingrijpende gebeurtenis voor u zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

  Actief in geheel België

  Vanuit de maatschappelijke zetel te Drogenbos en de exploitatiezetels te Adegem, Zutendaal en Villers Le Bouillet is RECON DAMAGE actief in héél België. Ons toegewijde team staat klaar om overal in het land in actie te komen.

  We staan voor je klaar in Vlaanderen, Brussel én Wallonië

  Ben je het slachtoffer van een brand, waterschade of ander incident?

  Onze gekwalificeerde medewerkers behandelen elk type schadegeval in België. Wij bieden zowel oplossingen voor particulieren, professionelen als industrie.
  Wil je snel geholpen worden door een team van professionals?
  Recon gaat snel en efficiënt te werk met onberispelijke kwaliteit.

  Location Map