Noodnummer0800 300 75

Ascot, RECON Bouw en Recon Damage vormen samen een familiale bouwgroep met 40 jaar ervaring.

Het bedrijf richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, brand- en waterschadesanering en binnen- en buitenschrijnwerk. Met een 120-tal gekwalificeerde vakmensen voeren wij dagelijks reconditionering, bouwprojecten en schrijnwerk van de beste kwaliteit uit. Zo is Recon Group in al haar veelzijdigheid uitgegroeid tot de ideale partner voor al uw bouw- of renovatieplannen. Recon Group is vast en zeker het meest complete bouwbedrijf, gepassioneerd door kwaliteit.

 

Recon Bouw is als bouwbedrijf met een uitgebreide schrijnwerkerij voor hoogwaardige ramen en deuren, uitgroeid tot een toonaangevende producent van buitenschrijnwerk in houten ramen en pvc ramen. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u een unieke combinatie van vakmanschap aanbieden.

» www.reconbouw.be

 

Ons schrijnwerk is steeds op maat gemaat en à la carte, waardoor we probleemloos kunnen inspelen op de verschillende noden en wensen van onze klanten. Zowel bij nieuwbouwprojecten als renovatie en herstellingen bieden wij steeds een passend antwoord.

» www.reconschrijnwerk.be

 

Sinds 1970 werd de dienstverlening sterk uitgebouwd naar schadebeperking, totaalsanering en herstelling na brand-, water-, chemische en andere schades. Hierbij richten wij ons naar zowel Particulieren als naar de Industrie.

» www.recondamage.be

 

Ascot is projectontwikkelaar van residentiële bouwprojecten. Het bedrijf legt zich toe op appartementsprojecten, inbreiding, PPS en verkavelingen.

» www.ascot.immo/nl